Információk Orvosoknak

PHILIPS Respironics BiPAP A40

Lélegeztetőgép

Gyártó: Philips

A BiPAP A40 arra szolgál, hogy invazív és nem invazív légzéstámogatást nyújtson obstruktív alvási apnoéban (OSA), légzéselégtelenségben vagy légzéskimaradásban szenvedő felnőtt és 10 kg-nál nagyobb testtömegű beteg gyerekek részére.

Címke: biPAP, BiPAP A40, Lélegeztetőgép, Philips
Kategória: Lélegeztetőgépek


Ajánlat kérése

Termékleírás


A készülék használható otthoni, kórházi/intézményi és hordozható alkalmazásokban, például kerekes székkel és kerekes hordággyal, viszont nem szolgál hordozható lélegeztetőként való használatra, és nem szolgál az életfunkciók támogatására sem.

A készülék pozitív nyomású levegőt szolgáltat a beteglégzőkörön keresztül, és ezáltal segíti a beteg légzését. A légzőkörbeli levegőáramlás monitorozása révén érzékeli a beteg légzési munkáját, és úgy állítja be a kimenetet, hogy segítse a belégzést és a kilégzést. A kétszintű lélegeztetés magasabb nyomást biztosít a belégzés során és alacsonyabbat a kilégzéskor. A készülék képes egyetlen nyomásszintet huzamosan biztosítani.

A lélegeztető váltakozó árammal, leválasztható akkumulátorral vagy külső akkumulátorral működtethető.

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus által okozott tüdőgyulladás kezelése intenzív terápiás ellátást igényel, önmagában nem elegendő a lélegeztetőgép használata. A légzéstámogató és lélegeztetőgépeket  intenzív és pulmonológiai osztályon lévő szakorvosok állítják be kórházi körülmények között, valamint a megfelelő maszkot is ott választják ki.

A nem szakember által és nem megfelelően beállított gépek súlyos állapotromlást idézhetnek elő a gép használata során! Ezért cégünk minden esetben szakorvosi javallat ellenében, megfelelő intézményi háttérrel rendelkező páciensnek biztosítja az állapotának megfelelő légzéstámogató és lélegeztetőgépeket.

Tisztelettel,

Alvásterápia Kft.