Információk Orvosoknak

PHILIPS Respironics BiPAP A30

Lélegeztetőgép

Gyártó: Philips

A BiPAP A 30 lélegeztető arra szolgál, hogy nem invazív légzéstámogatást nyújtson obstruktív alvási apnoéban (OSA), légzéselégtelenségben szenvedő felnőtt és 10 kg-nál nagyobb testtömegű beteg gyerekek részére.

Címke: biPAP, BiPAP A30, Lélegeztetőgép, Philips
Kategória: Lélegeztetőgépek


Ajánlat kérése

Termékleírás


Használata javasolt mind otthoni, mind klinikai környezetben, úgymint kórházakban, alváslaboratóriumokban és szubakut egészségügyi intézményekben.

A készülék pozitív nyomású levegőt szolgáltat a beteglégzőkörön keresztül, és ezáltal segíti a beteg légzését.

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus által okozott tüdőgyulladás kezelése intenzív terápiás ellátást igényel, önmagában nem elegendő a lélegeztetőgép használata. A légzéstámogató és lélegeztetőgépeket  intenzív és pulmonológiai osztályon lévő szakorvosok állítják be kórházi körülmények között, valamint a megfelelő maszkot is ott választják ki.

A nem szakember által és nem megfelelően beállított gépek súlyos állapotromlást idézhetnek elő a gép használata során! Ezért cégünk minden esetben szakorvosi javallat ellenében, megfelelő intézményi háttérrel rendelkező páciensnek biztosítja az állapotának megfelelő légzéstámogató és lélegeztetőgépeket.

Tisztelettel,

Alvásterápia Kft.