Információk Orvosoknak

PHILIPS Respironics CoughAssist E70

Köhögtetőgép

Gyártó: Philips

A PHILIPS Respironics CoughAssist E70 készüléke oly módon segít a betegeknek a váladék fellazításában, mobilizálásában és eltávolításában, hogy nagyfrekvenciás rezgéseket biztosít, miközben fokozatosan pozitív légúti nyomást fejt ki, majd gyorsan negatív légúti nyomásra vált.

Címke: CA70, Köhögtetőgép, Philips
Kategória: Köhögtetőgép


Ajánlat kérése

Termékleírás


A rezgések segítenek fellazítani és mobilizálni a váladékot, a gyors nyomásváltozás pedig nagy kilégzési térfogatáramot eredményez a tüdőből, ami elősegíti a váladékok eltávolítását.

A CoughAssist E70 készülék arcmaszkkal, illetve szájrésszel használható, vagy pedig a beteg endotrachealis vagy tracheostomiás tubusához illeszthető adapterrel. A CoughAssist E70 készülék használata előnyt jelenthet egyebek között az összes olyan beteg számára, aki nem képes hatékonyan köhögni izomdisztrófia, súlyos izombetegség, gyermekbénulás vagy egyéb, a légzőizmok bizonyos fokú bénulásával járó neurológiai rendellenesség, például gerincvelő-sérülés miatt. A készülék használható a bronchopulmonális betegségek – például emfizéma, cisztás fibrózis, hörgőtágulat – miatt nem hatékony váladékeltávolítás kezelésére is. Egyaránt hatásos invazív és nem invazív módon lélegeztetett, valamint nem lélegeztetett betegek esetében.

A CoughAssist E70 készülék kórházi, intézményi környezetben vagy otthon használható.

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus által okozott tüdőgyulladás kezelése intenzív terápiás ellátást igényel, önmagában nem elegendő a lélegeztetőgép használata. A légzéstámogató és lélegeztetőgépeket  intenzív és pulmonológiai osztályon lévő szakorvosok állítják be kórházi körülmények között, valamint a megfelelő maszkot is ott választják ki.

A nem szakember által és nem megfelelően beállított gépek súlyos állapotromlást idézhetnek elő a gép használata során! Ezért cégünk minden esetben szakorvosi javallat ellenében, megfelelő intézményi háttérrel rendelkező páciensnek biztosítja az állapotának megfelelő légzéstámogató és lélegeztetőgépeket.

Tisztelettel,

Alvásterápia Kft.