Információk Orvosoknak

Cégünkről

Szolgáltatásunk során biztosítjuk az otthoni lélegeztetéshez szükséges lélegeztetőgépet, műszereket és azok tartozékait.

Ezeket az eszközöket, betegeink igényét szem előtt tartva, gondosan válogatunk össze a szakterület vezető gyártóinak kínálatából (PHILIPS Respironics, Wilamed, Nonin, Masimo, stb). Ezáltal, és a magasan képzett egészségügyi és műszaki szakembereink révén garantáljuk a kiváló minőségű, professzionális szolgáltatási színvonalat a betegeink és kezelőorvosaik számára.

A legmagasabb szintű betegkomfort biztosítása érdekében az elérhető teljes maszk típus-, és méretválasztékkal rendelkezünk a PHILIPS Respironics, a Löwenstein Medical Technologies vagy a Resmed gyártók kínálatából.

Már a beteg kórházi tartózkodása során rendelkezésre bocsátjuk a szükséges eszközöket, így a terápiás beállítás ugyanazokon az eszközökön történhet, amelyeket aztán az otthonukba hazavisznek. Így gyorsabb és egyszerűbb a hazamenetel, amelyet megelőz egy mindenre kiterjedő betanítás, így az otthoni lélegeztetés lehetőleg gondmentesen folytatható.

Rendszeres időközönként, valamint szükség szerint meglátogatjuk betegeinket és segítségükre vagyunk az eszközök használatát illetően. Abban az esetben, ha nem várt esemény, meghibásodás következik be, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk számukra és a lehető leghamarabb, de maximum egy napon belül elhárítjuk a hibát.

Az otthonlélegeztetési program keretében:

  • a beteg állapotának megfelelő orvostechnikai eszközöket biztosítunk bérleti rendszerben (lélegeztetőgép, fűtött párásító, monitorok, köhögtetőgép),
  • szakmai támogatást adunk az igényelt mértékben az orvosoknak és ápolóknak az általunk kínált megoldások alkalmazásához,
  • a beteget és a hozzátartozóit megtanítjuk a biztonságos otthoni lélegeztetés alkalmazásához szükséges ismeretekre,
  • folyamatosan közreműködünk a beteg otthoni ellátásában az igénybe vett szolgáltatások vonatkozásában.

Válassza szolgáltatásainkat otthoni lélegeztetéséhez!

 

 

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!