Információk Orvosoknak

Kapcsolat

Alvásterápia Kft.

1012 Budapest, Márvány u. 17.
Tel: 06207706650
Email: ugyfelszolgalat@lelegeztetes.hu

Az otthoni lélegeztetés során biztosítjuk az ahhoz szükséges lélegeztetőgépet, műszereket és azok tartozékait, amelyeket betegeink igényét szem előtt tartva gondosan válogatunk össze a szakterület vezető gyártóinak kínálatából. Keressen minket bizalommal!


Kérdése van vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk!
Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!Adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva tudja elolvasni.

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus által okozott tüdőgyulladás kezelése intenzív terápiás ellátást igényel, önmagában nem elegendő a lélegeztetőgép használata. A légzéstámogató és lélegeztetőgépeket  intenzív és pulmonológiai osztályon lévő szakorvosok állítják be kórházi körülmények között, valamint a megfelelő maszkot is ott választják ki.

A nem szakember által és nem megfelelően beállított gépek súlyos állapotromlást idézhetnek elő a gép használata során! Ezért cégünk minden esetben szakorvosi javallat ellenében, megfelelő intézményi háttérrel rendelkező páciensnek biztosítja az állapotának megfelelő légzéstámogató és lélegeztetőgépeket.

Tisztelettel,

Alvásterápia Kft.