Információk Orvosoknak

PHILIPS Respironics Trilogy 100

Lélegeztetőgép

Gyártó: Philips
Model: 1476000-2017

A PHILIPS Respironics Trilogy100 rendszer folyamatos vagy időszakos légzéstámogatást nyújt a gépi lélegeztetést igénylő betegek kezelésekor. A Trilogy100 a legalább 5 kg-ot elérő csecsemő betegektől a felnőtt betegekig mindenkin használható.

Címke: Lélegeztetőgép, Philips, trilogy, trilogy 100
Kategória: Lélegeztetőgépek


Ajánlat kérése

Termékleírás


A készülék használható otthoni környezetben, intézményben/kórházban és hordozható módon, például kerekes szék és kerekes hordágyhoz kötött használat esetén, és mind invazív, mind pedig nem invazív lélegeztetésre is alkalmas. A rendszer használata csak a különböző, PHILIPS Respironics által jóváhagyott beteglégzőkör tartozékainak kombinációjával ajánlott, ilyenek a betegilleszték készülékek, párásítók, vízcsapdák és légzőköri csővezetékek.

Ez a lélegeztető mind nyomástámogatott, mind pedig térfogat-támogatott terápiás üzemmódok biztosítására alkalmas. A készülék nem invazív és invazív lélegeztetésre is képes. A beteg teljes terápiás alkalmazására használható, ahogy a nem invazív lélegeztetés után az invazív lélegeztetést igénylő állapotba progrediálnak.

Terápiás beállítása esetén az eszköz számos speciális funkcióval rendelkezhet, amelyek a terápiát kényelmesebbé teszik a beteg számára. Például a rámpa funkció lehetővé teszi a nyomás fokozatos felépítését, mely segíti a beteg nyugodtabb elalvását. Továbbá, a Flex komfort funkció biztosítja a nyomáscsökkentést a kilégzési fázisban, amely kényelmesebb kilégzést tesz lehetővé. A lélegeztető több különböző áramforrásról üzemeltethető, beleértve a belső lítium-ion akkumulátort. Ez az akkumulátor automatikusan bekapcsol, amikor a leválasztható lítium-ionos akkumulátor, külső ólomsavas akkumulátor vagy váltóáramú áramforrás nem elérhető.

Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!