Információk Hozzátartozóknak

Termékek

Lélegeztetőgépeinket – melyek könnyen kezelhetőek és sokoldalúak – kiemelt műszaki partnerünk, a PHILIPS Respironics biztosítja. Az eszközök invazív és nem invazív lélegeztetéshez nyújtanak biztos hátteret számos felnőtt és gyermek páciens számára. Ezek a lélegeztetőgépek a kórházi tartózkodás során is használhatóak a terápia beállításához.

Lélegeztetőgépek


Köhögtetőgép


Arcmaszkok


Orrmaszkok


Ha felmerül az otthoni lélegeztetés lehetősége, keressen minket!

Segítünk annak megvalósításában!

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus által okozott tüdőgyulladás kezelése intenzív terápiás ellátást igényel, önmagában nem elegendő a lélegeztetőgép használata. A légzéstámogató és lélegeztetőgépeket  intenzív és pulmonológiai osztályon lévő szakorvosok állítják be kórházi körülmények között, valamint a megfelelő maszkot is ott választják ki.

A nem szakember által és nem megfelelően beállított gépek súlyos állapotromlást idézhetnek elő a gép használata során! Ezért cégünk minden esetben szakorvosi javallat ellenében, megfelelő intézményi háttérrel rendelkező páciensnek biztosítja az állapotának megfelelő légzéstámogató és lélegeztetőgépeket.

Tisztelettel,

Alvásterápia Kft.